“Cantik Giler Aku Tengok Isteri No.2 Rahim Ni Bila Berhijab!!”-Koleksi Gambar Isteri Kedua Rahim Berhijab Dipuji dan Mendapat Perhatian Netizen!

Sebelum ini, foto isteri kedua pelakon dan pelawak, Rahim Sepahtu yang ramai tidak tahu mula menjadi viral menerusi laman sesawang.

Siapa sangka ‘kecomelan’ Rahim atau nama sebenarnya Rahim Mat Ali berjaya mencuri hati wanita yang memiliki raup wajah yang ‘gojes’ dan persis model itu.

Menerusi pencarian di sebuah blog, isteri kedua Rahim dikenali sebagai Lily merupakan anak jati Johor berasal dari Simpang Renggam sama seperti isteri pertamanya, Norazlin Abdullah yang juga berasal dari Johor.

Difahamkan Rahim telah berkahwin dengan Lily sejak setahun lalu atas persetujuan isteri pertama malah kedua-duanya juga menetap di Shah Alam, Selangor.

“Sudah setahun lebih kahwin, cuma media tidak tahu. Mereka duduk berhampiran di Shah Alam. Saya berterima kasih pada isteri pertama saya,” katanya kepada sebuah portal berita tempatan.

Jom lihat foto-foto menawan isteri Rahim Sepahtu.

Inilah Wajah Isteri Kedua Rahim Sepahtu Yang 'Gojes'

Kini Rahim telah mengesahkan dia telah berkahwin dua.Isteri keduanya bernama Lily.

Lily telah memuatnaik beberapa keping gambar bersama Rahim dengan beberapa caption menerangkan mengapa dia memilih untuk berkahwin dengan pelawak popular itu.

Jom baca luahan Lily:

Luahan Pertama:

Apa persamaan Abg Rahim ni dgn Abah akak??? .

Sangat2 Penyayang dan Sabar mereka sangat2 tinggi Inilah dua insan paling penyabar akak pernah jumpa di dunia ni .

Akak ni banyak hal, degil dan banyak kerenah.. makan cerewet, pakai cerewet..serba serbi lah nak teratur…

Sebab tu Akak ditakdirkan dalam jagaan Abg Rahim korang ni dia dan abah akak je tahu cara dan gaya menguruskan kedegilan akak ni

Luahan Kedua

(Beri buku kerohanian, agama). Hadiah Abg Rahim korang utk akak hari ni.. tq Sayangg Sbb u seorang Suami yg sempurna, sahabat karib, penasihat, pelindung dan pembimbing yang baik

Luahan Ketiga

Terkenal sbg seorang pemikir di kalangan rakan2 nya, akak sendiri mengagumi kreatif thinking Abg Rahim.

From now on kita paterikan jadi quote berharga yang boleh kita kongsi bersama selain di radio now in media sosial..Pesan DMFK, yang baik harus utk kita sebarkan . Ameen

Itulah antara luahan dari Lily. Rahim mengahwininya sekitar tahun 2015 dan telah setahun lebih bersatu.

Inilah Wajah Isteri Kedua Rahim Sepahtu Yang 'Gojes'

Kelibat penyampai radio Sinar FM ini bersama isteri kedua pernah dilihat di beberapa majlis besar dan yang paling menonjol adalah ketika menghadiri konsert Gegar Vaganza 3 (GV3).

Malah pasangan ini turut ‘dikesan’ hadir menyaksikan rancangan Separuh Akhir Muzik-Muzik 31 anjuran stesen TV3 di Sri Pentas 2, Plaza Alam Sentral Shah Alam.

Orang cakap,manusia ni boleh berubah bila-bila masa sahaja. Jika hari ini dia kurang baik,mungkin eosk lusa dia akan jadi lebih baik dari orang lain. Jika hari ni dia tak pakai tudung dan pakai baju ketat, mungkin esok lusa penampilan dia lagi OK,akan berhijab dan lebih tertutup.Itulah yang berlaku dalam hidup isteri nombor 2 kepada Rahim.

Rahim memang punya 2 orang isteri namun waktu dia berkahwin dengan isteri nombor 2 yang bernama Lily ini, ramai orang kecam isterinya yang tidak bertudung dan berpakaian dengan sangat seksi. Memang ramai orang kurang senang melihat penampilan isteri Rahim ini.

Namun hal itu berlaku pada tahun yang sudah ketika Rahim berkahwin dengan Lily.Namun sekarang,Lily di lihat lebih sopan dan telah mengenakan hijab. Penampilannya di lihat jauh lebih sopan dan cantik.

Rata-rata ramai yang kagum dan puji kecantikan isteri Rahim itu apabila dia bertudung.

Komen mereka :

“Kenapa aku tengok bini rahim ni jauh lebih cantik lepas dia pakai tudung eh berbanding masa free hair dulu? ke mata aku yang salah?”

“cantiklah kak lily pakai tudung nampak ayu dan sopan je……macam makin muda kiter tengok akak “

” ramai betul org duk kecam wife Rahim ni dulu  sebab seksi giler..tapi mmg seksi pun..hehe…tapi skg dah makin tertutup dan bertudung alhamdulillah nampak ayu dohh.. “

“alhamdulillah akak Lili nampak makin cantiklah pakai tudung semoga istiqamah” – kisahdunia